Ditt lokala åkeri – för lokal distribution

Välkommen till Emanuelssons Åkeri – ditt lokala åkeri för lokal distribution.

Vår verksamhet grundades och finns än idag i Tibro. Vi ligger centralt mellan huvudstäderna och på en dag når vi fram och tillbaka till Stockholm, Oslo och Köpenhamn.

Tack vare vår långa erfarenhet inom branschen har vi utökat vårt verksamhetsområde och erbjuder idag alla våra tjänster till i första hand trakterna i närheten så som Hjo, Skövde och Karlsborg. Vi kan våra trakter och den lokala distributionen kan knappast bli varken bättre eller snabbare. Tidsaspekten är något som vi är mycket noggranna med då vi vet hur viktigt det är att ditt gods levereras i tid. Självklart arbetar vi alltid med säkerhet i åtanke och garanterar att allt levereras i samma skick som det hämtas upp.

Under våra många år inom branschen har vår kundkrets stadigt vuxit och vi är mycket måna om våra kunders önskemål och behov. Vi arbetar med ett personligt och individuellt bemötande.

Utöver lokal distribution erbjuder vi många fler tjänster. Vill du veta mer om lokal distribution eller någon annan av våra tjänster, tveka inte att ta kontakt med oss!

Välkommen till Emanuelssons Åkeri – ditt lokala åkeri!