Emanuelssons Åkeri – ett åkeri nära dig

Henrik Emanuelssons Åkeri är ett familjeföretag som startade på 1920-talet av Helge Emanuelsson. Idag drivs åkeriet av tredje generationen Emanuelsson med Henrik i spetsen, som tog över företaget 1995.

Emanuelsson åkeri har sitt säte i Tibro och vi arbetar främst med transporter och budservice i Tibro med omnejd så som Hjo och Karlsborg, Skövde. Vår verksamhet utvecklas ständigt och inget arbete är för stort eller litet för oss. Efter önskemål tillhandahåller vi även transporter på andra orter i Sverige samt utomlands. Det är främst i Norden men vi kör också i övriga Europa.

Emanuelssons Åkeri jobbar med snabba lösningar, snabba transporter och med stor flexibilitet. Vi värnar om våra kunder och med ett trevligt bemötande och god service försöker vi vara våra kunders förlängda arm till deras kunder.

Välkommen till Emanuelssons Åkeri – ett åkeri nära dig! Vi finns till för dig som finns på såväl nära håll som längre bort. Tibro, Hjo, Karlsborg, Skövde eller kanske ett annat land i Europa. Ingen plats ligger för långt bort för oss!